خانه

خانه هوشمند پارس ‎اسمارت؛ زیستن ناب یک رویا

پارس‎ اسمارت هوشمندسازی ساختمان شما را از قبیل: منزل، اداره و دفترکار، مطب و کلینیک، هتل و رستوران، درمانگاه و بیمارستان را با راه‌ حل‌ های بهینه و کاربردی هر پروژه در اسرع وقت اجرا نموده و تحویل می ‌دهد.

اتوماسیون صنعتی چیست؟

اتوماسیون صنعتی یا روباتیزه کردن (Industrial Automation) به معنی استفاده از ابزارهای کنترلی (مثلاً کامپیوتر) به جای انسان به منظور هدایت و کنترل ماشین ‎آلات صنعتی و پروسه‌ های تولید است. در واقع اتوماسیون به بهره‌گیری از سامانه‌ های کنترلی (مثل کنترل عددی، کنترل منطقی قابل برنامه‎ ریزی و دیگر سیستم‌ های کنترل صنعتی)، مکانیکی و الکترونیکی با کمک رایانه‌ ها برای پایش (کنترل) خط تولید گفته می ‌شود که هدف، کاهش نیاز به دخالت انسان است.
اتوماسیون از لحاظ لغوی به معنای “کنترل و هدایت دستگاهی بطور خودکار” است. امروزه در صنعت، هدف از کنترل، رسیدن به معنای کامل لغت اتوماسیون است؛ اما به دلایل متفاوتی این هدف امکان پذیر نیست و در بیشتر مواقع، ما یک سیستم نیمه خودکار در اختیار داریم که بخشی از کنترل، توسط اپراتور و بخشی از آن توسط سیستم کنترل تعبیه شده، انجام می‎ گیرد.
یکی از مهم ‎ترین ارکان تولید صنعتی، اتوماسیون است که تا قبل از پیدایش آن، از دستگاه‎ های مختلفی برای کنترل خطوط تولید استفاده می‎ شده است؛ به این صورت که هر یک از اجزا به شکلی مجزا عمل می‎ کردند. اما در این روش محدودیت ها و مشکلات زیادی وجود داشت. هدف از اتوماسیون‎ سازی و استفاده از روبات، افزایش کارایی تجهیزات صنعتی و تولیدی است. همچنین هماهنگی و تناسب میان دستگاه‎ ها و روبات‎ ها و ایجاد شبکه در یک نظام تولید، نتیجه استفاده از تکنولوژی اتوماسیون می‎ باشد.

چرا پارس‎ اسمارت؟

مجموعه پارس‎ اسمارت با بیش از یک دهه تجربه در زمینه اتوماسیون صنعتی، آماده ارائه خدمات خرید و تامین قطعات، نصب و راه‎ اندازی، نگهداری و تعمیرات به صنایع تولیدی و حوزه انرژی می ‎باشد.
قرار گرفتن نام شرکت پارس‎ اسمارت در لیست وندور شرکت نفت و پتروشیمی ‎های مطرح کشور از جمله بندر امام، گواهی بر تلاش چندین ساله ماست!

اندازه‌گیرها

اندازه ‌گیرها در واقع چشم سیستم‌ های کنترل محسوب می‌ شوند و با کمی ‎سازی مقادیر فرآیند، کنترل ‎کننده را از وضعیت موجود در فرآیند آگاه ساخته و در نتیجه کنترل‎ کننده فرمان مورد نیاز را به محرک جهت کنترل فرآیند و رسیدن به نقطه تنظیم مورد نظر ارسال می‌کند. هر دستگاه اندازه ‌گیری شامل سه جزء اساسی سنسور، ترانسدیوسر و ترانسمیتر است.

کنترل ‎کننده

قسمت دوم ابزاردقیق بخش کنترل می ‌باشد. کنترل، عبارت است از سوق و نگهداری یک یا چند فرآیند، به وضعیت، وضعیت ‌های مطلوب و یا وضعیت مورد نظر. این مفهوم در برگیرنده کنترل کمی، کیفی، حفظ ایمنی و محیط زیست می‌ باشد که اهداف اساسی کنترل است.

محرک‌ ها

محرک‌ ها ادواتی هستند که سیگنال خروجی را از قسمت کنترل کننده گرفته و متناسب با این سیگنال ‌ها عمل می‎کنند. از عمده ادوات خروجی می ‌توان به شیرهای کنترل و الکتروموتورها اشاره کرد. این ادوات با عملکرد خود باعث کنترل پارامترهای اندازه‌ گیری شده در مقدار مطلوب و مورد نظر می‌ شوند.